Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Comisar șef Vasile Darius Bic, împuternicit în funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul şef  Vasile Darius Bic este noul adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pe ordine publică. Acesta a fost împuternicit, începând de vineri, 10 noiembrie, pe o perioadă de șase luni.

Înainte, această funcție a fost deținută de comisarul șef Laurențiu Crișan, care a ieșit la pensie.

Vasile Darius Bic are 41 de ani și 17 ani de experiență în poliție. A absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București și a terminat un master la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

În anul 2000, s-a angajat ca ofițer de ordine publică în cadrul Poliției municipiului Alba Iulia, iar în august 2001 a devenit ofițer principal la Poliția municipiului Aiud, Biroul Investigații Criminale. Din decembrie 2001 și până în august 2005 a fost ofițer specialist II la Poliția municipiului Aiud – Formațiunea Investigarea Fraudelor, după care până în martie 2010 a fost ofițer specialist la IPJ Alba (SICE).

În perioada martie 2010 – august 2011 a fost șef al Poliției orașului Teiuș, iar pe urmă a fost detașat la Direcția Națională Anticorupție Alba, până în octombrie 2013. Din 2013 și până în 2016 a fost șef de secție la Poliția Rurală Galda de Jos și Poliția rurală Aiud, iar din martie 2016 și până în prezent a fost șef al Poliției municipiului Aiud. În 10 noiembrie 2017 a fost împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Acum, echipa managerială a IPJ Alba este completă. De curând, comisarul șef de poliție Cioancă Ioan Sorin a fost împuternicit să exercite funcția de șef al Poliției Alba, iar comisarul șef de poliție Mihai Rus, care a exercitat funcția de șef al IPJ Alba din această vară, a trecut pe postul de adjunct al inspectoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea