// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Comercianții care doresc să participe la Zilele Sebeșului 2017, așteptați să-și depună cererile. Precizări de la primărie legate de regulament

Consiliul Local la Municipiului Sebeș a aprobat, prin Hotărârea nr. 181/26 iulie 2017,  Regulamentul de organizare a manifestărilor prilejuite de “Zilele Sebeșului”, eveniment care se va derula în perioada 17-20 august 2017, în Parcul Arini.

Toți agenții economici care doresc să participe sunt invitați să obțină formularul de înscriere și să-și depună cererile la biroul de Relații Publice al primăriei, situat în centrul municipiului, până la data de 16.08.2017, ora 10.00. Repartizarea efectivă a perimetrelor necesare pentru fiecare participant selectat se va realiza în data de 17.08.2017, ora 16.00, de către comisia de selecție, transmit reprezentanții primăriei.

Taxarea participanților la manifestări se va face conform H.C.L. nr. 178/2015: pentru comercializarea produselor de alimentație publică (cu excepția Kürtőskalács), taxa este de 20 lei/mp/zi, pentru comercializarea de băuturi taxa este de 15 lei/mp/zi, iar pentru comercializarea de Kürtőskalács taxa este de 25 lei/mp/zi.

Manifestările sunt  deschise participării oricărui agent economic care are ca obiect de activitate producţie/comercializare şi/sau servicii în domeniul alimentaţiei publice/gastronomie. La selecție au prioritate agenții economici de pe raza Municipiului Sebeș, cu precizarea că organizatorii nu acordă exclusivități pentru anumite tipuri de produse.

Agenții economici participanți  îşi asuma întreaga responsabilitate cu privire la siguranţa alimentelor şi sănătatea populaţiei raportat la produsele prezentate, prepararea și manipularea produselor alimentare de origine animală și nonanimală.

Pe întreaga durată de desfăşurare a manifestărilor, curăţenia la locul de comercializare va fi asigurată de către  agenții economici participanți, respectând prevederile legale în domeniul protecției mediului.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Un răspuns la Comercianții care doresc să participe la Zilele Sebeșului 2017, așteptați să-și depună cererile. Precizări de la primărie legate de regulament

  1. Baba Lucia 08.08.2017 la 22:15

    Rugamintea din urma

    Primare, circ si pine ne-ai tot dat,
    da-ne si aer curat(daca poti: nepoluat)!