Rămâi conectat

Actualitate

Comercianţi amendaţi şi 11 şoferi lăsaţi fără permis, cu ocazia „Târgului de fete” de pe Muntele Găina

Bogdan Presecan

Publicat

în

În perioada 21-22 iulie 2012, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete” de pe Muntele Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din peste 98 de poliţişti, de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor.

Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au constatat o infracţiune pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Au fost aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.270 lei, din care 9 la Legea 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor comerciale ilicite şi 9 pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere şi au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere.

Prezenţa activă a poliţiştilor rutieri la orele de vârf şi pe principalele artere de circulaţie, a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime.

Pentru a reduce riscul unui ambuteiaj, care ar fi blocat accesul autovehiculelor, au fost fixate mai multe posturi de control al traficului rutier pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte.

Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie, oferind ajutor tuturor celor care au avut nevoie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice, până la ora 16.00. Localitățile vizate ANM a emis joi după-masa o atenționare nowcasting de furtună valabilă până la ora 16.00 în mai multe localități din județul Alba. Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 15…25 l/mp, descărcări electrice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea