COD PORTOCALIU în Alba: Vijelii, averse torențiale, grindină și vânt puternic, până luni noaptea

ANM a emis o nouă atenționare meteo COD PORTOCALIU valabilă în județul Alba, până luni, 15 iunie 2020, ora 3.00.

În după-amiaza zilei de duminică (14 iunie) și în prima parte a nopții de duminică spre luni (14/15 iunie), în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Moldova și local în Muntenia, Dobrogea și Oltenia vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

ELIT

Vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Gerorge 14 iunie 2020 at 13:24

La Bucerdea Granoasa primarul de ani de zile nu e in stare sa gaseasca si sa rezolve problema viiturilor de noroi cand ploua tare. ce primar mai este cand si garajul lui se umple de apa si el nu face nimic sa rezolve acesta problema. Dl vice Gabor de cate ori e intrebat ne trimite la Beldean ca el a facut santul mic dar el si primarul nu a fost acolo cand s-a proiectat si executat sa vada ca e mic. Si daca e mic de ce nu il strica si de la gradinita pana pe hula sa-l faca mai mare ca sa se scurga apa nu sa tot dea vina pe ploaie, pe Beldean sau pe altii. Nu mai merita votati acesti oamnei ca in ultimii ani nu au mai facut nimic pentru comuna, doar au contruit un dispensar si o capela pe proiecte din Gal unde si Bucerdea cotizaeza bani grei in fiecare an .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...