Rămâi conectat

Actualitate

Clubul Real Madrid donează un milion de euro pentru Ucraina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Real Madrid donează un milion de euro pentru Ucraina

Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri, că va dona un milion de euro pentru Ucraina, sumă care va ajunge la Crucea Roşie, la Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi şi al alţi parteneri ai Fundaţiei Real Madrid care ajută oamenii din zonele de conflict, relatează News.ro.

Campania “Everyone with Ukraine” a fost lansată de Fundaţia Real Madrid la 5 martie, ca parte a eforturilor de ajutorare a celor care au fugit din Ucraina.

Fundaţia a donat până acum şi 13.000 de articole vestimentare şi echipamente de sport Crucii Roşii şi centrelor Cesal din Madrid care îi ajută pe refugiaţii ajunşi în Spania.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea