Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Club Esensy din Alba Iulia, greu de vândut. Prețul a scăzut la 919.521 lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cladirea în care până nu demult a funcționat un Club – discotecă și sala de evenimente este scoasă pentru a doua oară la vânzare prin licitație, de către BCR.

Imobilul cu o suprafață desfășurată de 782 de mp este executat silit de bancă pentru recuperarea datoriilor de la societatea care avea în proprietate clădirea situată pe strada Livezii, nr. 37.

Imobilul este grevat cu ipotecă de plată de rang Iși somație de plată în favoarea BCR SA precum și drept de ipotecă legală în favoarea Primăriei Alba Iulia – Direcția Venituri și p-v de sechestru și drept de ipotecă în favoarea ANAF-DGFP-AFP Alba Iulia, Serviciul de executare silită PJ și se vinde liber de sarcini.

Întrucât la primul termen de judecată din 20 august 2012, imobilul nu a fost vândut, prețul de pornire al licitației se reduce cu 25% din prețul stabilit inițial.

Prețul de începere al licitației, redus cu 25%, este de 919.521 lei.

Imobilul are pardoseli din parchet laminat de trafic intens , peretii placati la interior cu polistiren de 5 mm. Dispune de parcari amenajate. Cladire construita in 1984 si renovata in 2008. Suprafata terenului aferent construcției este de 1556 mp.

Prețul inițial de 1.226.028 de lei nu a interesat la prima licitație organizată în urmă cu 2 săptămâni niciun investitor. Următoarea licitație va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea