Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț și Marius Adrian Hațegan, candidații PMP la CJ Alba și la Primăria Alba Iulia: „Alba, județul prosper și puternic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o conferință de presă susținută astăzi, în prezența președintelui PMP, Eugen Tomac, filiala PMP Alba, a prezentat mai mulți candidați la primăriile din județ. Potrivit președintelui PMP Alba, Clement Negruț, aproximativ 85% din candidații partidului la nivel de județ au fost deja prezentați.

„Cel mai probabil pe 27 septembrie, cetățenii județului Alba și din toată țara vor fi invitați la vot. PMP a propus în Parlament ca aceste alegeri să fie organizate nu doar prin votul clasic, ci și electronic și prin corespondență. În condiții speciale, e nevoie de mecanisme speciale prin care să-ți poți exercita votul”, a spus Eugen Tomac.

„Vreau o debirocratizare clară a administrației publice locale. Duci un document la un birou, iar ca să ajungă acest document la biroul alăturat durează două-trei săptămâni. Daca așa pățește un om specializat pe domeniul respectiv, ce se întâmplă cu un cetățean de rând”, a spus Marius Adrian Hațegan.

„Avem undeva la 85% din totalul candidaților partidului prezentați. Proiectul meu politic este, Alba județul prosper și puternic, deoarece așa cum știți, județul a fost printre cele mai puternice din punct de vedere economic. Să știți că atunci când intru într-o competiție să-l văd pe cel din fața mea ca pe un adversar, iar cel mai bun să căștige”, a declarat Clement Negruț .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează suplimentarea numărului de posturi pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav cu asistent personal, începând cu data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea