Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: ”PMP cere ministrului Oprea demiterea de urgență a comandantului Jandarmeriei Romane, generalul Mircea Olaru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Mișcarea Populară cere ministrului Gabriel Oprea demiterea de urgență a comandantului Jandarmeriei Romane, generalul Mircea Olaru, a spus, joi, deputatul Clement Negruț. Solicitarea vine după ce, potrivit demnitarului, mai multe persoane au fost îmbrâncite și lovite de jandarmi în timpul unui miting în care s-a cerut demisia premierului Victor Ponta. 

Clement Negruț a trimis, în acest sens, și un comunicat de presă.

Clement Negrut01”Astăzi am ajuns sa trăiesc momente pe care nu am crezut ca le voi trăi vreodată. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă forța, forța bocancului, a pumnului, a bastoanelor; forța unor indivizi care au primit ordin sa oprească cetățeni care doreau să protesteze pașnic în fața unei instituții a statului român, condusă de un prim ministru corupt, așa cum arată procurorii. Acolo au fost colegii mei din Partidul Mișcarea Populară, profesori, ingineri, pensionari, care nu fac parte din partid, au fost simpli cetățeni din București, care s-au alăturat MIȘCĂRII. Am generat o mișcare democratică, am dovedit că ne pasă și am ieșit în stradă pentru că am devenit o forță, un partid care va avea un cuvânt de spus în politică. Asta o spun să audă liberalii care ne-au tratat cu indiferență și aroganța tipică USL. Vreau să știe că voturile celor patru parlamentari PMP vor fi decisive la moțiunea de cenzură.

Iată dragi prieteni, cum astăzi Eugen Tomac, președintele PMP este luat de gât de un mușchiulos care încerca să-l ducă la dubă (scuzati-mi exprimarea) în timp ce alții îl loveau cu bocancii mai rău ca la fotbal, eu fiind în dreapta lui, ușor în spate, am primit un cot bine plasat în zona ficatului care mi-a tăiat răsuflarea; o colegă este trântită la pământ iar fata unui coleg lovită cu nesimțire de aceleași brute. Asta este România lui Ponta pe care noi nu îl vom lăsa să o distrugă. Trăiască România! Trăiască democrația! Trăiască Partidul Mișcarea Populară!”

Acest mesaj l-am postat pe o rețea de socializare în seara zilei când Partidul Mișcarea Populară a ieșit în stradă pentru a cere dreptate. Pentru că nu putem tolera ceea ce face mașina de vot a PSD-ului din Parlament. Nu putem tăcea când vedem că același mecanism care l-a salvat pe Șova este folosit și în cazul lui Victor Viorel Ponta. Plagiatorul ne arată încă o dată cât de lipsit este de demnitate și se ține cu dinții de scaunul de premier.

Aș vrea să reamintesc opiniei publice că atunci când un post de televiziune protesta în fața Palatului Cotroceni, aceeași jandarmerie condusă de același milițian îi proteja pe Badea și pe Gâdea, în timp ce o ziaristă era bătută sub ochii vigilenți ai jandarmilor. Poliția era la fel de atentă precum jandarmii, blocând circulația în zonă, ca nu cumva slugile plătite ale lui Voiculescu să fie deranjate. Este evident pentru mine că anumite instituți ale statului, care ar trebui să fie în slujba cetățeanului, sunt confiscate de Ponta și PSD. Încet-încet instituțiile militarizate devin instrumente de forță și de intimidare, sub comanda generalului de tinichea Oprea.

Partidul Mișcarea Populară îi cere acestui general, demiterea de urgență a comandantului Jandarmeriei Romane, generalul Mircea Olaru.

Partidul Mișcarea Populară, spre deosebire de PNL, a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe că face opoziție. Victor Ponta nu poate fi scos de sub scutul protejaților săi decât printr-o atitudine fermă precum cea a PMP”. (V.N.)

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea