Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Ce nu a reușit Cosmâncă și Năstase a reușit Gorghiu și Teodor Atanasiu cu complicitatea lui Blaga, Hava &Co”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Epurarea PDL-iștilor

Cum nu se prinde uleiul de apă, așa nu se prind pnl-iștii de vechii pdl-iști, în ceea ce și-ar dori ei să fie noul PNL. Pe zi ce trece vedem cum această structură este tot mai șubredă și mai lipsită de coloană vertebrală. Am putea spune că pe undeva era de așteptat să apară această respingere în condițiile în care vorbim de două formațiuni care deși spun că au aceeași orientare de dreapta, aveau totuși o identitate bine definită. Un pdl-ist cu ani buni în spate petrecuți în acest partid nu se poate transforma peste noapte în pnl-ist.

Clement Negrut, Traian Ursales01În contextul actual consider că e bine să amintesc ceea ce afirma unul din ,,strategii” contopirii pedelisto-peneliste, domnul Atanasiu, care la scurt timp după fuziune ne spunea cum sau ținut de nas cei din PNL atunci cănd au negociat această construcție care de fapt a însemnat distrugerea PDL. Știm cam ce valuri au iscat afirmatiile de atunci ale domnului Atanasiu.

 Ce nu a reușit Cosmâncă și Năstase a reușit Gorghiu și Teodor Atanasiu cu complicitatea lui Blaga, Hava &Co.

Acum asistăm la o amplă operațiune declanșată de liberali prin care se dorește epurarea foștilor pedeliști, adică a celor care i-au ajutat să câștige alegerile prezidențiale în 2014. Conform protocolului semnat în 2014, PNL trebuie să ofere funcția de prim-ministru un lider provenit de la fostul PDL însă acest lucru nu este dorit de Iohannis. Conform aceluiaș protocol și a statutului noului PNL partidul trebuie să aibă 2 copreședinți, acum nici această prevedere nu mai este în vigoare. La nivel local s-au lansat zvonuri mincinoase cum că domnul Hava ar fi primit propunerea să fie copreședinte. Nu a fost decât o minciună care a hrănit puțin orgoliul primarului din Alba Iulia.

Epurarea pedeliștilor a început cu eliminarea lui Vasile Blaga din jocul politic și din partid iar asta va duce la epurarea tuturor pedeliștilor de pe listele parlamentare. Listele PNL vor conține doar numele agreate de Gorghiu și Iohannis. Liderii PDL, precum Vasile Blaga, sau mai aproape, Mircea Hava, l-au trădat pe Traian Băsescu și s-au vândut liberalilor, iar acum ei sunt trădați la rândul lor de Klaus Iohannis.

PDL nu a fost decât un simplu instrument în mâinile liberalilor, lucru recunoscut chiar și de Atanasiu încă de acum un an de zile, când și-a dat arama pe față. Previziunile noastre sunt că, după alegerile parlamentare, PNL va fuziona cu USR iar pedeliști vor fi alungați definitiv din partid. Cei care vor îndrăzni să se opună vor păți același lucru ca Vasile Blaga.

 Cert este că în acest moment pedeliștii, cu tot cu cei care supuneau cândva că nu pot fi conduși de o femeie (Elena Udrea) acum sunt sub pantoful Alinei Gorghiu, care, după cum vedem cu toții, numai stofă de lider nu are.

În acest context misiunea PMP este una extrem de importantă și lupta pe care o ducem trebuie continuată cu maximă seriozitate, pentru a nu lăsa țara pe mâna unor oameni lipsiți de viziune și de coerență.

                                                                                   Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea