Rămâi conectat

Curier Județean

CJ Alba, pregătit să plătească până la 5,7 milioane de lei pentru întreţinere pe timp de iarnă a drumurilor judeţene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean Alba a lansat invitația la procedura de negociere fară publicarea prealabilă a unui anunţ de participare pentru atribuirea contractului având ca obiect „întreţinere curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene din judeţul Alba”, în iarna 2018- 2019.

Contractul este împărțit pe două loturi – zona de şes a judeţului cuprinzând drumurile judeţene concentrate în jurul municipiilor şi oraşelor Alba lulia, Aiud, Blaj, Sebeş, Cugir, cu o reţea în lungime 744,664 km și zona de munte a judeţului, zona Câmpeni cu o reţea în lungime de 145,552 km.

Valoare estimată a contractului este de 5.712.305,50 lei, fară TVA, din care: Lotul 1 – 4.243.010,49 lei fără TVA iar Lotul 2 – 1.469.295,01 lei fără TVA.

Orice operator economic interesat de participarea la procedura de achiziţie publica are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire la adresa de e-mail: [email protected] până la data de: 29.11.2018 ora 14:00 iar Autoritatea Contractanta va răspunde tuturor solicitărilor de clarificare/ informaţiilor suplimentare şi. totodată, va publica răspunsul pe site-ul www.cialba.ro. secţiunea “Informaţii publice” – “Achiziţii publice” inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Data limită pentru depunerea ofertei este 3.12.2018, ora 12:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea