Cinci tineri din Blaj, REȚINUȚI de polițiști după ce au sustras bunuri, în valoare de 10.000 de lei, dintr-o casă din Cistei

Poliţiştii din Mihalţ au reţinut cinci tineri din Blaj ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă din localitatea Cistei. Aceştia ar fi pătruns prin efracţie în casă şi ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ au identificat şi reţinut 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 19 ani, toţi din Blaj, cunoscuţi cu antecedente penale, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 18 decembrie 2017.

Se pare că, în noaptea de 17/18 decembrie 2017, cei 5 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din localitatea Cistei, comuna Mihalţ, iar din interiorul acesteia ar fi sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei (băuturi alcoolice, parfumuri şi un televizor).

Faţă de cei 5 tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 aprilie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...