Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cinci NOI DECESE în județul Alba ale unor pacienți cu COVID-19: Un bărbat de 47 de ani și o femeie de 49, printre cei care au pierdut lupta cu virusul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate duminică, 15 noiembrie 2020, la nivelul județului Alba, în ultimele 24 de ore. Este vorba de patru bărbați și o femeie, toți cu afecțiuni preexistente.

DECES 200: Femeie de 49 de ani, din Alba Iulia.

Pacienta a fost confirmată în data de 20 octombrie 2020, internată în 5 noiembrie la Spitalul județean de Urgență Târgu Mureș. A decedat în 12 noiembrie.

Femeia suferea de hipertensiune arterială, obezitate și fusese intubată 6 zile.

DECES 201: Bărbat de 79 de ani, din Sebeș.

Pacientul a fost confirmat în data de 29 octombrie 2020 și internat la SJU Alba, secția Boli Infecțioase. A decedat în 13 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: CIC, hipertensiune arterială și diabet zaharat cu dependență de insulină.

DECES 202: Bărbat de 56 de ani, din Abrud.

Pacientul a fost confirmat în data de 7 noiembrie 2020 și la SJU Alba, secția Boli Infecțioase. A decedat în 14 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: insuficiență renală cronică, în program de dializă, diabet zaharat tip II și retinopatie diabetică.

DECES 203: Bărbat de 70 de ani, din Bucerdea Vinoasă.

Pacientul a fost confirmat în data de 3 noiembrie 2020 și internat la Spitalul Municipal Aiud. A decedat în 14 noiembrie.

Bărbatul suferea de multiple afecțiuni preexistente: CIC, FIA și avea nevoie de oxigenoterapie.

DECES 204: Bărbat de 47 de ani, din Bistra.

Pacientul a fost confirmat în data de 10 noiembrie 2020 și internat la Spitalul Orășenesc Câmpeni. A decedat în 14 noiembrie.

Bărbatul suferea de Hipertensiune arterială și avea nevoie de oxigenoterapie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea