Rămâi conectat

Actualitate

Cinci hoți prinși de polițiștii din Alba într-o singură zi. Au furat biciclete, bani și un ciclomotor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cinci suspecți de furt au fost prinși de polițiștii din Cugir, Blaj și Sebeș într-o singură zi. Au furat biciclete, bani și un ciclomotor, însă toate bunurile au fost recuperate și predate înapoi proprietarilor de drept.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir, au reținut joi pe principalii suspecți de furt ai unui ciclomotor sustras din garajul lui H.E. din Cugir. Anchetatorii au stabilit faptul că furtul a fost comis în noaptea de 30 septembrie spre 1octombrie a.c., de către 2 tineri A.D. de 17 ani  și M.R. de 14 ani, ambii din  Cugir. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Împotriva suspectului A.D. a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Tot joi, 4 octombrie, în urma verificărilor și cercetărilor specifice polițienești desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj a fost identificat și prins principalul suspect de furt al unei biciclete din incinta unui bloc de pe strada Eroilor din municipiul Blaj, furt comis în noaptea de 30 septembrie spre 1octombrie a.c., de către Traian L. de 33 de ani, din Blaj.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar față de suspect, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Secţiei nr. 7 Poliție Rurală Sebeş au „pus mâna” pe principalul suspect de furt al sumei de 1000 lei din autoturismul lui B.I. de 30 de ani din localitatea Vințu de Jos. Oamenii legii au stabilit că în data de 16.09.2012, la orele 09.30, Viorel G. de 55 de ani, din localitatea Pianu a sustras banii din mașină. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate, iar față de suspect, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea