Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cinci bătăuşi din Petreşti reţinuţi pentru că au făcut scandal şi au agresat un tânăr din Săsciori

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci tineri din Petreşti au fost reţinuţi duminică, 6 mai, pentru că sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.30, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool, l-au agresat pe D.V.D., de 22 de ani, din comuna Săsciori.

Totul s-a petrecut în apropierea unei staţii de carburanţi situată pe DN 67 C, pe raza localităţii Petreşti. În urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Sebeş şi ulterior la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost examinat de către medicul legist care a considerat că leziunile suferite nu sunt de natură să-i pună în pericol viaţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş deplasaţi la faţa locului au constatat că, între cei şase tineri s-a iscat un scandal spontan, în timpul căruia aceştia s-au lovit reciproc cu obiecte contondente (bare metalice, pe care le-au luat dintr-un gard din apropierea localului public).

Oamenii legii au decis la data de 6 mai, 2012, ca faţă de V.A., de 28 de ani, C.A., de 41 de ani, R.A.D., de 26 de ani, M.C.G., de 28 de ani, G.S., de 24 de ani, toţi din Petreşti, să fie luată măsura preventivă a reţinerii pe o perioada de 24  de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violente şi distrugere, urmând ca să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea