Rămâi conectat

Actualitate

Cinci bărbați din Blaj cercetați pentru furt – Au fost prinși cu 850 kg de struguri sustrase de la o fermă viticolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au depistat 5 persoane din Blaj, în timp ce transportau 850 de kilograme de struguri ce s-au dovedit a fi furaţi dintr-o fermă viticolă. Prejudiciul a fost recuperat, iar cei 5 sunt cercetaţi pentru furt calificat.

La data de 22 septembrie 2018, în jurul orei 05.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţiei Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localității Crăciunelu de Jos, au depistat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani, toţi din Blaj, în timp ce transportau 850 de kilograme de struguri.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că strugurii au fost sustraşi, de către cei 5 bărbaţi, dintr-o plantaţie de viţă de vie, aflată pe raza comunei Mihalţ.

Prejudiciul a fost restituit persoanei păgubite, iar faţă de cei 5 bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea