Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Foto/Video „Chef de chef” pe ritmuri ţigăneşti în Şanţurile Cetăţii Alba Carolina

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

  Tinerii albaiulieni au demonstrat că sunt dornici de petrecere indiferent de ţinuta şi tema aleasă de organizatori. Astfel, vineri seara, la „Gypsy party” organizat şi de această dată cu multă fantezie şi inspiraţie de Terasa Mira Summer din Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, decorată special pentru acest eveniment, au dat năvală fete şi băieţi costumaţi care mai de care în ţinute „gypsy” pe care singuri şi le-au confecţionat. Ceea ce dovedeşte că societatea albaiuliană nu este una exclusivistă, ci apreciază inclusiv talentul, costumaţia şi muzica etniei rome, cu care convieţuieşte în deplină armonie.

Domnişoarele care „au semnat condica” la petrecere i-au „dat pe spate” pe băieţii veniţi la party cu ţinute extrem de atrăgătoare şi provocatoare. Rochiile colorate, salbele cu bănuţi, rujul roşu aprins şi piercing-ul din buric le-au făcut să strălucească pe frumoasele „ţigăncuşe”. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos. Cu pantofii ascuţiţi cămaşa înflorată, şi bien sur, cu pălăria de rigoare s-au alăturat şi ei distracţiei. Astfel, preţ de mai multe ore, pe ritmurile muzicii romanes, toţi cei prezenţi au dansat şi şi-au dat frâu liber talentului în domeniu, distrându-se de minune. Au mai luat câte o mică pauză doar pentru a se răcori cu câte o bere, suc sau cocktail rece şi pentru a-şi face câte o poză pe care să o ţină ca amintire de la acest Gypsy Party de pomină. Petrecerea a atras până şi numeroase vip-uri locale, între care şi unii tineri politicieni de marcă, care au venit prima dată mai mult din curiozitate dar ne-au declarat că s-au simţit foarte bine la acest eveniment.

În cadrul petrecerii care a ţinut până aproape de orele dimineţii, a avut loc şi un concurs de „Miss Gypsy 2012”. „Pirandele” înscrise în cadrul acestuia au trebuit să demonstreze că ştiu să scoată în evidenţă „ceea ce poartă”. Acestea s-au întrecut la dans pe ritmuri ţigăneşti şi au defilat prin faţa juriului prezentându-şi frumoasele costume şi nu numai… Bineînţeles că  juriului, format din public, i-a fost greu să se decidă, şi asta deoarece „ţigăncuşele” au fost care mai de care mai frumoase şi mai interesant costumate. Însă în cele din urmă au desemnat-o pe frumoasa Flavia Romcea  „Miss Gypsy 2012”, care a fost ovaţionată la scenă deschisă şi premiată de organizatori.

În final, remarcăm inventivitatea şi creativitatea în ceea ce priveşte modalităţile de atracţie şi de organizare plăcută a timpului liber al tinerilor de către organizatorii petrecerii, care în weekend-urile acestei veri toride au reuşit să le ofere acestora seri distractive cu dj şi interpreţi locali de cea mai bună calitate într-un cadru natural de excepţie, pus la dispoziţie de către administraţia albaiuliană. Organizatorii promit şi pentru weekend-urile viitoare tematici distractive bine alese care să le satisfacă pretenţiile pe deplin. Aşadar distracţia în Şanţurile Cetăţii continuă! Fiţi pe fază!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea