Rămâi conectat

Actualitate

CFR Călători: Din 12 noiembrie, se pot cumpăra bilete de tren de pe telefonul mobil sau tabletă mai rapid. Aplicaţia online, disponibilă într-un nou format

Alexandra Mates

Publicat

în

CFR Călători informează că, începând din 12 noiembrie 2014, aplicaţia online de vânzare a biletelor de tren – Cumpără Bilete CFR va rula mai rapid pe telefoane mobile şi tablete, fiind disponibilă într-un nou format prietenos pentru aceste echipamente.

Cu biletele CFR online se poate merge direct la tren, fără să fie necesară printarea acestora. „Trebuie doar să vă înregistraţi pe site-ul www.cfrcalatori.ro şi să folosiţi aplicaţia Cumpără Bilete CFR.  Călătorii trebuie să aibă în vedere faptul că biletele de tren pot fi cumpărate online, doar dacă mai sunt cel puţin 12 ore până la plecarea trenului ales pentru călătorie”, transmit reprezentanţii CFR.

CFR reaminteşte  că, direct de pe telefonul mobil sau tabletă, se poate accesa aplicaţia Mersul Trenurilor de pe www.cfrcalatori.ro, care este de asemenea disponibilă într-un format optimizat pentru dispozitive mobile, la adresa m.cfrcalatori.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea