Rămâi conectat

Curier Județean

Cetățean din Ucraina, rezident ilegal în Aiud, amendat cu 800 de lei de Serviciul Imigrări

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza judeţului.

Cu această ocazie, în municipiul Aiud, a fost depistată cu şedere ilegală  B.S. în vârstă de 29 ani, din Ucraina. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, aceasta, la expirarea dreptului de şedere conferit prin viză, nu a părăsit teritoriul ţării şi nici nu a efectuat demersuri pentru prelungirea acestuia.

”Întrucât, persoana în cauză are calitatea de membru de familie al unui cetăţean român,  a fost îndrumată să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Alba, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere. Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 800 lei conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare”, se precizează într-un comunicat de presă.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni şi controale  pe linia combaterii şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea