Cetatea Alba Carolina se transformă în ”Cetatea Copiilor” în 1 iunie. Concursuri, cadouri, ”Caravana cu înghețată” și alte surprize

Paul Voicu - Primar 2020

De ziua lor, copiii care merg în Piața Cetății din Alba Iulia vor avea parte de o zi cu totul specială, pentru ei fiind organizate concursuri și jocuri, iar cei mai cuminți vor primi înghețată.

cetatea alba carolina 1 iunie 2015 Evenimentul ajuns la a 9-a ediție este un prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamna joaca. Într-un spaţiu generos (Piata Cetății și platoul de pe str. Militari) vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

ELIT

Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti, pe tot parcursul zilei: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști. Unul dintre cele mai asteptate momente va fi întâlnirea cu polițiștii de la rutieră și provocările unui traseu de concurs pe teme de circulație. IPJ Alba va fi prezent și cu echipe de luptători mascați, mașini și tehnică specifică, în deplină interacțiune cu curiozitatea copiilor. Evenimentele se desfășoară începând cu ora 10.00, în Piața Cetății.

În jurnalul zilei de 1 iunie este notată și întâlnirea de la ora 10.00 – cu artiștii de la Opera Națională Română Cluj-Napoca, care vor pune în scenă spectacolul “Fata babei și fata moșului”, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mihail David - 2020

De asemenea, tot în ziua de 1 iunie, se pune în mișcare “Caravana cu înghețată”. Itinerariul cuprinde toate școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia, unde se va împărți înghețată. Și în acest an sponsorul acestei acțiuni derulată prin intermediul Direcției de Asistență Socială este Alpin 57 Lux.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...