Rămâi conectat

Politică Administrație

Cetatea Alba Carolina promovată gratuit în standul României la Târgul de Turism de la Romexpo

Ziarul Unirea

Publicat

în

comunicat primaria alba iuliaDe la hoteluri la croaziere, de la sejururi exotice la tradiții populare românești autentice, un mix de fiecare dată mai interesant decat la ediția anterioară – acesta este Targul de Turism al Romaniei.  

Ajuns la cea de-a XXXII-a editie, Targul de Turism al României ramane locul ideal de prezentare atat a celor mai interesante oferte si atractii turistice din România si din strainatate, cat si a accesoriilor si gadget-urilor necesare in orice vacanta.

Desi mai putin ampla, ca volum de oferte si numar de vizitatori decat editia de primavara, lucru obisnuit, conform profesionistilor din turism, editia de toamna a T.T.R. are argumentele sale. Unul dintre ele este Cetatea Alba Carolina, promovata pentru al 5-lea an consecutiv la targurile de profil din Romania si Europa.  Anul acesta Alba Iulia participa la TTR la invitatia Autoritatii Nationale pentru Turism, ca partener al retelei EDEN Romania. Intalnirea de la Romexpo a marcat si prima conferinta comuna a zonelor si localitatilor premiate in cadrul EDEN. S-au adus in discutie studii de caz, exemple de practici avand ca scop consolidarea statutului de destinatie turistica de excelenta si promovarea identitaii in functie de tipologia turistica specifica fiecarui partener.  Alaturi de specialistii ANT, reprezentantii Municipiului Alba Iulia si-au prezentat argumentele, oferta turistica si perspectivele pentru 2015.

“ Sunt bucuros ca rezultatele acordarii, in urma cu 2ani, a distinctiei de destinatie europeana de excelenta, nu s-au oprit la o diploma, aplauze si poze la momentul respectiv. Iata, si in 2014, la cel mai important eveniment turistic national, Targul de Turism al Romaniei, se conteaza pe Alba Iulia atunci cand se promoveaza turistic Romania. Includerea orasului nostru in reteaua EDEN, avand girul Comisiei Europene, ne onoreaza si ne da confirmarea ca suntem pe drumul corect, european”, spune Mihai Coser, reprezentantul Municipiului Alba Iulia la aceasta editie a TTR.

Costurile participarii Municipiului Alba Iulia la aceasta editie sunt suportate de Autoritatea Nationala pentru Turism, ca si rezultat al desemnarii municipiului nostru ca destinatie europeana de excelenta, in urma competitiei EDEN ce a avut loc in 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea