Rămâi conectat

Politică Administrație

Centrul comercial Alba Mall se extinde. Se va construi și un sens giratoriu, la intrarea din str. Tudor Vladimirescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul comercial Alba Mall se extinde iar la intrarea din strada Tudor Vladimirescu se va construi un sens giratoriu. Consilierii locali au aprobat, în ședința de marți, 30 octombrie, Planul Urbanistic de Detaliu.

Documentația propune extinderea complexului comercial existent pe parcela domeniu privat al Primăriei Alba lulia, amenajarea unui sens giratoriu pentru fluiditatea traficului din fața centrului comercial pe domeniul public la strada Tudor Vladimirescu și amenajarea unei parcari pe o parcelă privată din imediata apropiere.

Citește și:  FOTO, VIDEO: KFC deschide primul restaurant în Alba Iulia, la Alba Mall

Extinderea complexului comercial se va realiza pe partea de Nord cu un regim de înălțime de P+1 și pe latura de Vest cu un regim de înalțime P.

Accesul în spațiile extinse din partea de Nord se va realiza din interiorul centrului comercial (asemeni tuturor spațiilor și dotărilor deja existente) și din exterior din parcarea propusă în proiect. Accesul în spațiile extinse din partea de Vest se va realiza din exteriorul centrului comercial, lângă accesul principal, din parcarea existentă. Pe lângă cele 285 de parcaje existente se vor amenaja încă 140.

Construirea sensului giratoriu a fost propusă și aprobată pentru fluidizarea traficului rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea