Rămâi conectat

Curier Județean

Centru de Inovare și Imaginație Civică la Blaj. Proiect în valoare de peste 90.000 de lei cu finanțare europeană

Ziarul Unirea

Publicat

în

În acest moment, primăria are în derulare proiectul finanțat prin POCA „MUNICIPIUL BLAJ – ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ EFICIENTĂ – ETAPA A II-A” (inițiat în anul 2018), proiect complementar cu cel propus prin prezenta cerere, ce are ca obiectiv „Simplificarea procedurilor administrative, reducerea birocrației și creșterea calității serviciilor oferite pentru cetățeni de către administrația publică locală a Municipiului Blaj”

În vederea optimizării proceselor decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri din municipiul Blaj, prin proiect se va înființa Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Blaj pentru dezvoltarea și implementarea de mecanisme de colaborare și consultare între actorii relevanți pe domenii specifice de competență pentru susþinerea dezvoltarii la nivel local.

Centrul de Inovare și Imaginație Civică Blaj este un instrument de inovare socială, de comunicare, cercetare și promovare, precum și un loc pentru discuții și informații la dispozitia cetatenilor, publicului si a expertilor din diferite domenii. CIIC este locul în care reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar se pot întâlni și discuta despre transformările urbane și despre provocările orașului.

CIIC va fi utilizat în procesul de elaborare a SIDU, PMUD și a altor studii și strategii pe domenii specifice de dezvoltare, ca un un loc de dezbatere și colaborare pentru identificarea nevoilor și stabilirea priorităților, prin consultarea cetățenilor municipiului.
Prin proiect se propune dotarea unei Săli de întâlniri/conferințe puse la dispoziție de primăria municipiului Blaj, ce va constitui locația principală a Centrului de Inovare și Imaginație Civică Blaj.

În locația CIIC se vor desfășura toate evenimentele de consultare/dezbatere publică pe parcursul elaborării documentelor de planificare strategică prevazute în proiect. Se vor procura următoarele dotări necesare pentru sala de întâlniri/conferințe:
– Sistem de vot electronic
– Sistem microfoane pentru mese
– Sistem supraveghere video
– Imprimanta multifuncțională (necesara și pentru activitățile echipei de proiect)

Produsele vor fi livrate la sediul Primăriei Municipiului Blaj la maxim 30 zile de la semnarea contractului, iar realizarea serviciilor de executie/montare/instalare nu va depăși 30 de zile de la furnizarea produselor.

Costul acestor achiziții va fi de 90800 de lei, bani proveniți din fonduri europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local Pentru a oferi locuitorilor lor, navetiști permanenți sau doar ocazionali, un serviciu de transport public sigur și confortabil, orașul Teiuș și comunele Stremț și Berghin au aderat la Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia (A.I.D.A.) – Transport Local, potrivit unor hotărâri adoptate de către consiliile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea