Rămâi conectat

Actualitate

Cei doi bărbați care au spart geamul unei mașini la Blaj și au furat un laptop din interior, arestați pentru 29 de zile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 8 martie, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată  cu privire la faptul că unui autoturism parcat pe strada Eroilor din Blaj, i-a fost spart geamul portierei iar din interior a fost sustras un laptop în valoare de 1.900 lei.

Imediat după sesizare, au fost constituite echipe de poliţişti care au acţionat pe raza întregului municipiu, reușind astfel să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea faptei, în timp ce aceştia se deplasau pe strada Mitropolit Andrei Şaguna din municipiul Blaj.

Potrivit IPJ Alba, “aceştia sunt Nicolae Sorin S., de 44 de ani, din municipiul Mediaș, judeţul Sibiu şi Cristinel B., de 40 de ani, din comuna Unțeni, judeţul Botoşani, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, asupra cărora a fost găsit laptopul sustras.

De asemenea, în bagajele celor doi suspecţi a fost găsită o tabletă despre care există suspiciunea că provine din furt.

Duminică 10 martie, Nicolae Sorin S., de 44 de ani din Mediaş şi Cristinel B., de 40 de ani, din Unţeni, judeţul Botoşani, cercetaţi de poliţiştii din Blaj pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a însușit propunerea poliţiştilor şi i-au prezentat pe învinuiţi instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi învinuiţi.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea