Cei 3 care „pun la cale” dezvoltarea zonei industriale Ciugud. Colaborare între CJ Alba și primărie

Paul Voicu - Primar 2020

Miercuri, a avut loc la Ciugud o întâlnire a primarului comunei Gheorghe Damian și Ion Dumitrel și Marius Hațegan. Cei 3 au „pus la cale” dezvoltarea zonei industriale Ciugud., printr-o colaborare între CJ Alba și primărie.

”Împreună cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, am avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, și am discutat proiectele de colaborare dintre cele două instituții.

ELIT

Când vine vorba de binele unei comunități, pentru echipa Consiliului Județean Alba contează proiectele, nu culoarea politică a edilului. La Ciugud avem astfel, de foarte mulți ani, un parteneriat cu administrația locală bazat pe proiecte coerente.

În această perioadă dezvoltăm, spre exemplu, zona industrială prin modernizarea drumului de acces (DJ 107), astfel încât Consiliul Județean Alba a lansat recent licitația pentru serviciile de proiectare și execuție a acestui tronson rutier, investiție în valoare de aproximativ 1 milion de euro.

Mihail David - 2020

Susținem Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar pentru că aceasta este un sprijin real pentru oamenii din zonă prin cele 30 de companii care au peste 1000 angajați.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

În același timp întâlnirea de astăzi cu administrația locală din Ciugud a însemnat și încheierea lucrărilor de întreținere a drumului județean care traversează comuna. Consiliul Județean Alba a realizat aceste lucrări cu echipele proprii și cu utilajele moderne pe care le-a achiziționat în ultimii ani”, a scris Marius Hațegan pe pagina de facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...