Rămâi conectat

Curier Județean

Ceartă pe o pășune din Totoi. Un bărbat din Sântimbru l-a trosnit cu o bâtă în cap pe un consătean

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, pe o pășune de pe raza localităţii Totoi, între doi bărbaţi s-a produs un conflict în urma căruia unul a suferit leziuni în zona capului.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul că în jurul 12,20, în timp ce se aflau în locul numit „Plopi”, de pe raza localităţii Totoi, între B.S.N. de 35 de ani şi M.I.F., de 42 de ani, ambii din comuna Sântimbru, s-a produs un conflict spontan datorită unor neînţelegeri legate de păşune.

În timpul conflictului B.S.N. i-a aplicat lui M.I.F o lovitură cu o bâtă, în zona capului, provocându-i leziuni ( un traumatism cranio cerebral şi o plagă contuză în zona frontală), pentru îngrijirea cărora bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

În urma examinării victimei de către medicul legist s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viaţa iar potrivit certificatului medico – legal are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru au întocmit pe numele lui B.S.N., actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin. 2, din Codul Penal. Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea