Rămâi conectat

Actualitate

Cea mai scăzută temperatură din țară, -20 de grade la Dumbrăveni și zăpadă de peste 2 metri la Bâlea Lac. Anunțul meteorologilor.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cea mai scăzută temperatură din țară, -20 de grade la Dumbrăveni și zăpadă de peste 2 metri la Bâlea Lac. Anunțul meteorologilor.

Luni dimineața, 24 ianuarie, cea mai scăzută temperatură la nivel național a fost înregistrată în orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, unde au fost înregistrate minus 20 de grade Celsius, iar cel mai mare strat de zăpadă este la Bâlea Lac, în munții Făgăraș, cu o înălțime de peste 2,2 metri, anunță meteorologul Adrian Pașol de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud.

„La ora 6,30, cel mai rece din ţară era la Dumbrăveni, minus 20 de grade. Cel mai mare strat de zăpadă din ţară, la Bâlea Lac, 223 cm”, a explicat meteorologul Adrian Paşol.

La Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, este risc mare de producere de avalanşe, de gradul patru pe o scară de la unu la cinci.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea