Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ce trebuie să ne aducem aminte atunci când ne plângem de facturile de coșmar la energie și gaze: ”A venit nota de plată” 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ce trebuie să ne aducem aminte atunci când ne plângem de facturile de coșmar la energie și gaze: ”A venit nota de plată”

Antreprenorul Florin Bănuță, fost candidat din partea USR-PLUS pentru funcția de consilier local al Primăriei Sector 1 București, ne reamintește cauzele scumpirii energiei și gazelor din România. ”A venit nota de plată”, scrie acesta într-o postare pe Facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Postarea integrală:

”Când o să vă plângeți de prețul mare de la energie și gaze, vă rog să vă aduceți aminte cum Tăriceanu, Adrian Năstase împreună cu Dan Ioan Popescu furau acum ceva ani 1 mld de euro de la modernizarea ratată a hidrocentralei de la Porțile de Fier, sau cum l-a protejat Băsescu pe Buzoianu de la Energie Holding, care ani de-a rândul a supt miliarde de la Electrica prin contracte cu prețuri preferențiale, cum a primit Dna. Nuți 5 milioane euro șpagă de la Buzoianu, care între timp a și fugit din țară și a renunțat și la cetățenia română. Copiii lor, ai lui Dan Ioan Popescu (DIP) și ai lui Buzoianu, aveau numele imprimate pe vitrina celui mai scump magazin de haine din lume. Din banii pe care îi plătiți acum își cumpărau ei haine de zeci de mii de dolari.

Cum Varujan Vosganian si Videanu i-au dat penalului Ioan Nicolae, miliadar de altfel, gaz ieftin pentru compania lui de ingrasaminte Interagro, pe care le vindea la pret de dumping la export. La fel cum a facut si Basescu cu pretul la energie electrica pentru vecinul lui de vila de pe lacul Snagov, patronul rus al lui Alro Slatina.

Cum au venit Ponta și Dragnea și s-au rățoit la companiile americane care erau gata să extragă gaze din Marea Neagră și au zis să le iasă și lor ceva că dacă nu o să le pună taxe mai mari și au pus taxa pe stâlp…Cum a tratat statul român investitorii în parcurile eoliene, solare sau pe micii prosumatori, impunându-le niște condiții aberante…

Cum Ponta și cu Șova, cot ca cot cu sindicatele, au țepuit companiile energetice de la Turceni și Rovinari prin contracte frauduloase.

Zeci, sute, de miliarde au fost furate de politicieni din toate partidele, fără să vă pese, fără să protestați, ba i-ați mai și votat scrutin după scrutin.

Ei, acum a venit nota de plată, așa că, vă rog eu, ciocu’ mai mic, după cum zicea un clasic pesedist în viață.”

sursa: expresmedia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea