Rămâi conectat

Curier Județean

Ce loc ocupă Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, într-un clasament naţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UAB01Un clasament al Universităţilor din ţară atribuie un loc în prima jumătate Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Site-ul 4 International Colleges & Universities arată că pe primele trei locuri se află Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Universitatea din Bucureşti.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba  Iulia ocupă locul 28, un loc onorabil am putea spune, în listă fiind incluse 74 de universităţi, ultimul loc fiind ocupat de Hyperion urmată de „George Bariţiu” din Braşov iar pe locul 72 se află Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia este o instituție superioară de învățământ de stat, înființată în anul 1991, la care studiază în prezent peste 4000 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea