Rămâi conectat

Actualitate

Caz tulburător: La hăituit de… patrupede. Un bărbat a vânat câini cu arbaleta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Caz tulburător: La hăituit de… patrupede. Un bărbat a vânat câini cu arbaleta

Caz tulburător petrecut în țară. Un bărbat a ucis un câine şi a rănit un altul, după ce i-a vânat cu arbaleta pe străzile oraşului Babadag, judeţul Tulcea. Cruzimea individului, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost semnalată pe Facebook de o clinică veterinară din localitate.

Localnicii din Babadag au fost martorii unor scene de groază, vineri, atunci când un bărbat a ucis un câine şi a rănit un altul cu arbaleta pe străzile oraşului. Medicii de la clinica veterinară, care au semnalat cazul pe Facebook, au anunţat că au încercat să salveze câinii după ce aceştia au fost aduşi în stare foarte gravă la cabinet de o localnică din Babadag, care i-a găsit într-o baltă de sânge.

O femelă care avea trei pui a fost ucisă după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar, iar doctorii au făcut apel la localnici pentru ca aceştia să fie adoptaţi, după ce au rămas fără mamă.

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea.

Un al treilea câine, care nu a fost atins de săgeţi, a fost dus la cabinet extrem de traumatizat, după cum au observat veterinarii.

Aceştia, împreună cu Cornelia Constantin, femeia care i-a găsit şi i-a transportat la cabinet, au făcut un apel public către comunitate să se mobilizeze pentru a încerca să identifice persoana care a atacat cu cruzime cele trei animale, iar acesta să fie predată poliţiei.

sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea