Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Caz şocant la Spitalul Judeţean Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Medicii de la Spitalul Judeţean Alba au de-a face un un caz  aparte.  Un bărbat se află în stare critică după ce a fost tâlhărit în Slovacia. Tânărul, în vârstă de 24 de ani este şofer pe TIR, iar într-o parcare, acesta a fost atacat de mai mulţi indivizi care, pentru a-l imobiliza, au pulverizat un spray, iar mai apoi l-au tâlhărit. La 12 ore după incident, tânărului i s-a făcut rău. A făcut febră şi i-au apărut pe corp pete care în scurt timp au început să se necrozeze.

Adus în ţară de un coleg de-al său, bărbatul a fost internat iniţial la Spitalul Sebeş, iar mai apoi, trimis la Spitalul Judeţean Alba. La scurt timp după după ce a fost transferat la Alba Iulia, acesta a intrat în comă. Diagnosticul stabilit de medici, până în acest moment este de şoc toxico – septic, iar starea lui este critică.

Medicii i-au recoltat probe pentru analize de laborator, iar în cursul zilei de mâine se va afla şi rezultatul. Cele două ipoteze lansate de medicii spitalului albaiulian sunt următoarele: fie tânărul a suferit o reacţie gravă la conţinutul spray-ului folosit de atacatori, fie acesta avea o infecţie bacteriană în corp, care s-a manifestat tocmai acum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

CEAPA – proprietăţi. Cea mai umilă dintre legume are o forţă de vindecare uriaşă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Boli ce pot fi prevenite cu ceapă • Tratamente interne cu ceapă • Tratamente externe cu ceapă • Remedii din ceapă De la o vreme încoace, tot ce punem în farfurie se studiază în laboratoare şi universităţi. Ştiinţa îşi întoarce atenţia spre farmacia naturii, descoperindu-i cu uimire potenţialul, subapreciat până acum. Iar printre motivele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea