Rămâi conectat

Societate

Cătălin Botezatu de Alba Iulia, Vivian Nariţa vrea să „adune” popularitate la Balul Balurilor 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201410Vivian Nariţa a participat la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia, la insistenţele a două colege, şi foarte bine a făcut, acesta câştigând titlul de Mister Boboc. Este de părere că Balul Balurilor 2014 îi va aduce şi mai multă popularitate în rândul tinerilor, care îl vor cunoaşte mai bine.

Sportul este pasiunea lui Vivian, acesta a practicat de-a lungul timpului fotbal şi volei de performanţă şi handbal în timpul liber. Pe viitor vrea să-i ocupe locul celebrului designer vestimentar Cătălin Botezatu, admirându-i stilul şi caracterul. Cel mai mult i-a plăcut în Italia, unde a rămas impresionat de Marea Mediterană şi de plaja de acolo. Are 1,64 înălţime şi 55 de kilograme.

Dacă îţi place Vivian Nariţa apasă butonul „Like” de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1084]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea