Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cât merge darul la nuntă acum, în 2023. Câți bani trebuie să dai, dacă ești socru, naș, rudă sau simplu invitat

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cât merge darul la nuntă acum, în 2023. Câți bani trebuie să dai, dacă ești socru, naș, rudă sau simplu invitat

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, iar toți mirii vor ca totul să iasă perfect. Desigur, pentru o petrecere ca în povești, trebuie să scoți din buzunar și sume pe măsură.

Pentru organizarea unei nunți mirii trebuie să scoată din buzunar sume măricele, însă nu doar cuplul, ci și nașii, rudele și invitații.

Pentru rochia de mireasă perfectă, prețul pornește de la 2.500 lei și poate depăși 8.000 de lei, în funcție de preferințe.

Costumul mirelui variază și el între 1.000 și 5.000 de lei, iar când vine vorba despre muzică, prețurile pentru o formație pleacă de la 3.500 de euro și ajungă până la 8.000 de euro.

Însă, ca de obicei, meniul este și el foarte important, iar cum prețurile au crescut la aproape orice în ultimul an, românii ar trebui să știe la ce să se aștepte.

Un meniu la un restaurant bun pornește de la 100 de euro și poate ajunge până la 200 de euro.

Pe lângă asta se mai adaugă o mulțime de cheltuieli cu photo boot-ul, candy bar, foto, video sau decorațiuni.

Astfel, organizarea unei nunți în anul 2023, cu 100 de invitați, va depăși 25.000 de euro, iar darul trebuie să fie pe măsură.

Românii trebuie să scoată din buzunar mai mult decât în 2022
Cum cheltuielile mirilor au crescut și darul invitaților trebuie să fie unul mai generos.

Astfel, pentru un cuplu care nu are o relație foarte apropiată cu mirii darul s-ar ridica la 1.500 de lei, însă suma crește pentru persoanele mai apropiate, potrivit Cancan.ro.

Prietenii buni ai celor doi ar trebui să ofere peste 2.000 de lei/cuplu.

În ceea ce îi privește pe nași, darul pe care aceștia ar trebui să îl ofere este unul mai mare, adică, cel puțin 3.500 – 4.500 lei.

În cazul socrilor, darul ar trebui să fie de 2.800-3.500 de le, iar rudele apropiate precum verii, unchii, mătușile vor scoate din buzunar în jur de 2.200 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea