Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cât a costat deszăpezirea drumurilor județene din Alba în iarna 2014-2015?

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deszăpezirea celor 1.068 de kilometri de drumuri județene pe perioada de iarnă, respectiv 20 octombrie 2014-31 martie 2015, pe care le are în administrare Consiliul Județean Alba, a costat 4.100.000 (circa 930.000 de euro).

Iarnă mai grea, cheltuială mai mare. Suma este aproape dublă fața de aceeași perioadă din 2013-2014, când costurile pentru deszăpezire au fost la mai puțin de jumătate, respectiv de 2.000.000 de lei (circa 450.000 de euro).

Suma totală bugetată de Consiliul Județean Alba pentru deszăpezirea drumurilor a fost de 6.000.000 de lei (circa 1,3 milioane euro), iar societatea care a efectuat lucrările este SC Drumuri si Poduri Locale Alba S.A, al cărei administrator unic este administrația județeană.

În ceea ce privește cheltuielile pentru serviciile de deszăpezire a drumurilor din municipiul Alba Iulia, lucrări realizate de operatorul local de salubrizare SC Polaris Holding SRL Constanţa, vom reveni cu informații într-un articol viitor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea