Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cardul Prepaid – noul instrument de plată a indemnizației de șomaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

card-prepaidAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, împreună cu SC Soft Business Union SRL, derulează, începând din 6 iunie 2014,  proiectul „Acţiunea: Prepaid, Soluţie de reformare şi modemizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizaţiei de şomaj”, cofinanţat din fonduri europene. Prin noul instrument de plată a indemnizaţiei de şomaj, Cardul Prepaid, ANOFM îşi consolidează capacitatea administrativă proprie, ce contribuie la dezvoltarea şi implementarea acţiunilor inovative în sprijinul modernizării SPO şi creşterea vizibilităţii şi accesibilităţii serviciilor oferite.

Unul dintre avantajele sistemului informatic pentru Cardul Prepaid constă în faptul că utilizatorul de card nu va mai trebui să interacţioneze cu banca emiţătoare de carduri, tot suportul tehnologic va fi oferit prin unităţile teritoriale, acest fapt aduce valoare adăugată atât personalului SPO, cât şi soticitantului. De asmenea, va fi furnizată consultanță acelor SPO unde există sincope în furnizarea acestui tip de service şi vor fi disponibile servicii Help Desk 24 de ore/zi.

„Acţiunea: Prepaid – Soluţie de reformare şi modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modem de plată a indemnizaţiei de şomaj” introduce un nou instrurnent de plată care să asigure creşterea Serviciului Public de Ocupare pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă şi anume Cardul Prepaid astfel încât să se minimizeze orice posibilitate de fraudare.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni” şi se înscrie pe Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, domeniul Major de Intervenţie 4.1 – Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Bogdan Ilea

Publicat

în

ASTĂZI: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații Traficul rutier este restricționat miercuri, 8 mai 2024, pe autostrada A10, sensul de deplasare Sebeș-Turda, pentru efectuarea unor lucrări de reparații. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi se efectuează lucrări de reparație la covorul asfaltic, care impun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea