Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cantitate imensă de lemn confiscată şi amendă de 10.000 de lei pentru o firmă din Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unei acţiuni complexe la care au participat poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca şi inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, o societate comercială din Sebeş s-a ales cu o amendă în valoare de 10.000 de lei şi confiscarea unei cantităţi de material lemnos în valoare de peste 30.000 de lei.

Firma al cărei obiect de activitate este tăierea şi rindeluirea lemnului, nu deţinea avize de însoţire primare din care să rezulte provenienţa legală a lemnului. Potrivit IPJ Alba, cu ocazia acestui control s-a constatat faptul că societatea comercială a primit, depozitat şi prelucrat cantitatea de 255, 26 mc material lemnos fără a putea justifica cu documente legale deplina legalitate a acestei activităţi.

Din această cauză, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform art. 19, alin 1, lit. i din Legea 171/2010 şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos, în valoare de 31.246,38 lei.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea