Rămâi conectat

Actualitate

Campionatul Munților Apuseni la fotbal pe teren redus în zona rurală 2012 – rezultate inregistrate în etapa a II-a

Bogdan Presecan

Publicat

în

Duminică 15 iulie, la Horea, Ocoliș, Bistra și Ciuruleasa a avut loc etapa a doua a Campionatului Munților Apuseni. Au fost disputate partidele din patru grupe iar rezultatele sunt următoarele:

Grupa A (Horea): Horea 4 – 2 Arieșeni (Copii); Horea 3 – 5 Arieșeni; Vadul Moților 0 – 9 Sălciua (Copii); Vadul Moților 2 – 4 Sălciua. Lupșa a stat. Pe primul loc la copii se află Sălciua cu 6 puncte este prima la copii iar la seniori prima poziţie este ocupată de Sălciua cu 6 puncte.

Grupa B (Ocoliș): Poșaga 3 – 0 Mogoș (Copii); Poșaga 1 – 2 Mogoș; Bucium 5 – 2 Ocoliș (Copii); Bucium 4 – 2 Ocoliș. Ciuruleasa a stat. Poşaga conduce la copii cu 6 puncte, iar la seniori liderul grupei este Ciuruleasa cu 3 puncte.

Grupa C (Bistra): Bistra 18-3 Gârda de Sus (Copii); Bistra 11 – 2 Gârda de Sus; Albac – Roșia Montană (Copii), reprogramat pentru 28 iulie, de la ora 19.00, la Horea; Albac – Roșia Montană, reprogramat pentru28 iulie, de la ora 20.00, la Horea. Poiana Vadului a stat. Bistra este pe prima poziţie la copii cu 6 puncte, iar la competiția la seniorilor,  Bistra ocupă locul întâi cu 4 puncte.

Grupa D (etapa I, Ciuruleasa): Vidra 0 – 3 Sohodol (Copii); Vidra 0 – 7 Sohodol; Avram Iancu 3 – 1 Almașu Mare (Copii); Avram Iancu 0 – 3 Almașu Mare. Sohodol este pe locul 1la copii cu 3 puncte, în vreme ce la seniori Sohodol este pe prima poziţie cu 3 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Intervenție a pompierilor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru îndepărtarea elementelor de construcție de pe acoperișul clădirii În urma unei furtuni puternice, care a avut loc luni 22 iulie, în jurul orei 16.00, autoscara din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia a fost mobilizată pentru a interveni la Universitatea „1 Decembrie 1918” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea