Rămâi conectat

Actualitate

Calul unui cugirean, furat de un minor din Orăștie. Adolescentul este suspectat că ar fi autorul și al altor furturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un minor din Orăştie, ca persoană bănuită de furtul unui cal ce aparţine unui cetăţean din Cugir.

Animalul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru documentarea întregii sale activitate infracționale, întrucât din cercetări a rezultat că ar fi furat şi alte animale.

 

Potrivit IPJ Alba, „miercuri, 2 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Orăştie, l-au identificat pe un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Orăştie, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 1 decembrie a.c.

 

Din cercetări a rezultat că, în data de 30 noiembrie 2015, minorul a sustras un cal ce se afla la păscut, în grădina unui cetăţean din Cugir, situată în zona Râul Mic. Valoarea prejudiciului a fost estimată de păgubit la 3.000 de lei.

 

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, animalul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

 

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale întrucât acesta este bănuit şi de comiterea altor furturi de animale, din gospodării situate în judeţele Alba şi Hunedoara.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea