Rămâi conectat

Curier Județean

Călin Sărmăşan – candidatul UNPR pentru Primăria Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim -vicepreşedintele UNPR Alba jr. Vasile Crişan a anunţat joi seara, în cadrul unui interviu la postul de radio ”Energy”Cugir, numele candidatului pentru fotoliu de primar al  oraşului de la poalele Drăganei . Anunţul a fost o surpriză pentru radioascultători având în vedere că cel propus pentru funcţia de prim edil al Cugirului este chiar realizatorul interviului şi anume Călin Sărmăşan, cunoscut pentru emisiunile sale de succes la postul de radio local . Sărmăşan, în vârstă de 47 de ani, este de formaţie jurist iar de câţiva ani lucrează ca şi consilier juridic la Uzina Mecanică Cugir. A activat până în prezent ( timp de mai bine de 10 ani ), ca membru cu funcţii de răspundere în organizaţia democrat liberalilor din Cugir . Interpelat în legătură cu propunerea pe care i-a făcut-o Vasile Crişan, acesta a confirmat anunţul făcut la radio, precum şi faptul că a acceptat să candideze din partea UNPR la funcţia de primar al Cugirului, afirmând că se va strădui să facă o surpriză spectaculoasă la alegerile locale din 10 iunie .

        De menţionat că, organizaţia progresiştilor din Cugir s-a dovedit, prin grija  d- lui dr. ing .Constantin Avadanei, liderul local al UNPR, una dintre cele mai bune şi mai numeroase organizaţii din judeţ, care la recenta conferinţă orăşenească număra peste 600 de membri cu adeziune. (C.P. ; A .M. )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea