Rămâi conectat

Politică Administrație

Călin Popescu Tăriceanu revine în PNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Popescu Tariceanu, președintele Senatului Romaniei, s-a reinscris astăzi în PNL, la organizatia PNL Satu Mare.

Acesta a demisionat din PNL la sfârşitul lunii februarie pentru că nu a fost de acord cu ieşirea PNL de la guvernare şi ruperea USL, iar la începutul lunii martie a fost ales în funcţia de preşedinte al Senatului susţinut de grupurile PSD, PC şi UDMR.

“Am spus mereu ca sunt dispus sa revin in PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cat mai bun pentru PNL. Accept invitatia de a reveni in PNL”, a spus Tariceanu la revenirea in partid.

La aflarea veștii Crin Antonescu, președintele PNL a declarat: “Am auzit. Sunt foarte multi oameni care se reinscriu ]n PNL. Este posibil ca domnul Tăriceanu să fi înțeles poziția jenantă în care se afla, oricum este într-o poziție jenantă”, a spus Antonescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea