Rămâi conectat

Politică Administrație

Călătorii „cu stil” pentru aleşii românilor – Guvernul vrea să achiziţioneze două avioane pentru demnitari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Surse guvernamentale au declarat  pentru MEDIAFAX, că Guvernul României are în vedere achiziţionarea a două aparate de zbor, unul de dimensiuni mai mari, pentru demnitari, banii putând să fie alocaţi chiar la următoarea rectificare bugetară.

Potrivit surselor citate, cele două aparate de zbor vor fi folosite de către demnitari, iar demersurile de achizionare au început deja.

Aceleaşi surse spun că un avion va fi de dimensiuni mai mari, iar banii ar putea fi alocaţi chiar la următoarea rectificare bugetară. Avioanele urmează să intre în flota Tarom, instituţie a cărei director, Eugen Davidoiud, a demisionat de curând, după ce i s-a reproşat lipsa de performanţă şi o gaură la bugetul companiei de 104 milioane lei în primele şase luni ale anului.

Se pare că printre problemele existente la Tarom era inclusiv înfiinţarea unui departament de mentenanţă, cu sute de angajaţi, deşi o structură similară exista deja. Totodată, Guvernul ar fi reproşat fostului director al companiei de stat şi cheltuielile nejustificate, cum ar fi birou şi angajat la New York unde Tarom nu are niciun zbor.

Rectificarea bugetară va avea loc peste trei săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea