Cal lăsat nesupravegheat de proprietar, furat de pe păşunea comunei Șibot – Făptașul a fost identificat și este cercetat de polițiști

Poliţiştii din Şibot au identificat, cu operativitate, persoană bănuită de comiterea furtului unui cal, lăsat de proprietar pe păşunea comunei, nesupravegheat. Animalul a fost restituit păgubitului.

În dimineaţa zilei de 14 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că, de pe o păşune din comună, i-a dispărut un cal.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii din Şibot l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în seara zilei de 12 iunie, tânărul ar fi profitat de faptul că animalul a fost lăsat nesupravegheat, l-ar fi sustras şi l-ar fi dus în municipiul Orăştie.

Calul a fost recuperat restituit păgubitului,iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furtului, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...