Rămâi conectat

Curier Județean

Câinii unui fermier din localitatea Pănade au atacat un tânăr, pe câmp

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ambulantaPoliţiştii din Sâncel continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care un tânăr de 25 de ani a fost muşcat de mai mulţi câini, în timp ce se afla pe un câmp din apropierea localităţii Panade.

La data de 18.10.2013, ora 14.20, poliţiştii din Sâncel, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 17.10.2013, S.S.F., de 25 de ani, din comuna Bucerdea Grânăoasă, a fost muşcat de mai mulţi câini.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în jurul orei 10.15, tânărul, care lucra ca îngrijitor de animale pentru un cetăţean din comuna Sâncel, a fost atacat de 5 câini ce aparţin proprietarului unei alte ferme de animale, situată pe hotar, în afara localităţii Panade.

În urma incidentului, tânărul a suferit mai multe plăgi muşcate la nivelul braţului drept şi la nivelul feselor şi a fost transportat la spitalul din Blaj de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea