Rămâi conectat

Actualitate

Cadouri de Paști 2014: Ce CADOURI îşi fac românii de Paşti. Inspiră-te de AICI pentru cei dragi!

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • Cadouri de Paşte. Studiu – care sunt cele mai dăruite cadouri cu ocazia Învierii Domnului.

Cadou Paste PS28 pret 144,99 lei+tva.jpgUn studiu realizat de MEDNET Marketing Research Center arată care sunt cele mai dăruite cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Dacă eşti în pană de idei şi nu ştii care este cadoul perfect pentru cei dragi, aruncă o privire pe rândurile de mai jos. Poate îţi va fi de folos.

Cu ocazia Paştelui, românii le cumpără celor dragi mai ales dulciuri, vin şi cafea (60%), dar şi articole de îmbrăcăminte (39%) sau accesorii vestimentare – eşarfe, genţi, curele (34%), potrivit unui studiu recent realizat de MEDNET Marketing Research Center.

Alte cadouri preferate de români în această perioadă specială sunt accesoriile pentru masa de Paşte – pahare, faţă de masă, şerveţele (23%), încălţămintea (20%) sau bijuteriile (7%).

Nu lipsesc din lista cadourilor nici BANII cash – 7% dintre românii apelează la această metodă „sigură” de a le face o bucurie persoanelor apropiate.

Un cadou mult mai inspirat constă în jucăriile pentru cei mici (doar 4% dintre români au această idee). Românii mai cumpără, de asemenea, cărţi, CD-uri sau Mp3 player.

Cu ocazia Paștelui, aproape 70% dintre persoanele intervievate, din mediul urban, au declarat că intenționează să cumpere cadouri celor dragi.

Principalul „beneficiar” al acestor cadouri este persoana iubită (soțul/soția sau iubitul/iubita), peste 60% dintre respondenți oferind „perechii lor” daruri de Paște.

Potrivit studiului MEDNET Marketing Research Center, mai mult de jumătate dintre aceștia au declarat că vor oferi cadouri atât  părinților (58,4%), cât și copiilor/nepoților (57,7%). Atunci când ne referim la familiile cu copii, principalul „beneficiar” al cadourilor de Paște devine copilul.

Comparativ cu anul trecut, bugetul mediu alocat sărbătoririi Paștelui nu a crescut semnificativ din punct de vedere statistic, suma medie situându-se în jurul valorii de 359 lei în 2014, față de 358 lei în 2013.

Studiul a fost realizat online, pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional – urban, în perioada 4 – 8 aprilie 2014. Au fost intervievate 663 persoane cu vârsta cuprinsă în intervalul 18 – 55 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea