Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cabană turistică din Cugir mistuită de flăcări, în prima zi a Anului Nou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineață, în jurul orei 4.00, Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir, a fost chemat să intervină la un incendiu declanșat la o cabană turistică situată pe Valea Pleșii, în locul numit ,,Făgețel”.

incendiu casa gardaEvenimentul s-a produs chiar in momentul in care cele cateva perechi, care au petrcut Revelionul la cabana respective se pregateau de plecare spre domiciliile din oras. Atunci au observat ca acoperisul locatiei in care au tinut petrecerea se afla in flacari.

Potrivit inspectorului SVSU, Mircea Zbutea la fata locului s-a deplasat imediat un echipaj format din 10 pompieri si 2 autospeciale, care au facut toate eforturile pentru a salva ce se mai putea salva. Din pacate, cabana s-a facut scrum, proprietarul reusind sa salveze in cateva clipe un moto – generator electric si cateva obiecte de valoare.Pompierii au reusit de asemenea, sa scape de furia flacarilor si o filigorie situate in apropierea cabanei.

Din informatiile furnizate de Zbutea paguba este destul de mare si a fost cauzata de cosul necuratat al sobei din incinta cabanei. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea