UPDATE: Au fost prinşi cei trei bărbaţi care au stropit cu benzină un datornic şi l-au ameninţat că-i dau foc

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

UPDATE: Autorii şantajului, au fost prinşi şi audiaţi în cursul zilei de azi (miercuri, 22 februarie), de către poliţiştii IPJ Alba. Este vorba de trei bărbati, Traian J. de 33 ani, Florian M., de 23 ani ambii din localitatea Bucerea Vinoasă-Ighiu şi Bogdan T. de 21 ani din muncipiul Alba Iulia. Faţă de Traian J. şi Bogdan T. poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmînd ca joi, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Azi-noapte, Vlad P.T, de 26 de ani, din Alba Iulia, a fost luat de trei bărbaţi cu maşina şi dus către Galda de Jos. Se pare că cei trei au oprit autoturismul pe un drum secundar de pe raza localităţii Galda de jos şi i-au cerut lui Vlad restituirea unei sume de bani datorate unuia dintre agresori.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Întrucât acesta nu avea bani asupra sa, agresorii  l-au stropit cu benzină pe o mână şi l-au ameninţat că-i dau foc, pentru a-l determina să înapoieze presupusa datorie. Profitând de un moment de neatenţie, victima a reuşit să fugă. Oamenii legii au fost sesizaţi în jurul orei 24.00 de către Vlad P. T., cu privire la faptul că marţi, în jurul orei 23.10, a fost victima respectivei agresiuni traumatizante. Imediat după ce au fost înştiinţati, la nivelul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost constituită o echipă operativă complexă, care s-a deplasat la locul producerii evenimentului. Anchetatorii au constatat, din primele cercetări, că P.V.T. a fost într-adevăr acostat pe raza municipiului Alba Iulia de către un cunoscut,   însoţit de alţi doi bărbaţi necunoscuţi, care i-a solicitat sprijin într-o problemă personală şi împreună s-au deplasat spre localitatea Galda de Jos cu un autoturism. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea agresorilor.

Poliţiştii sunt în alertă şi muncesc pentru identificarea şi prinderea grabnică a autorilor, pentru stabilirea clară a întregii stări de fapt, şi pentru documentarea activităţii infracţionale a infractorilor şi luarea măsurilor legale care se impun. Vom reveni cu mai multe informaţii într-un articol viitor. (B.P.)

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

1 comentariu

si ? 22 februarie 2012 at 15:12

Dupa ce agresorii vor fi prinsi, vor fi cu siguranta eliberati ca „nereprezentand un pericol public” !
Pariu ???

Comentariile sunt oprite