Rămâi conectat

Actualitate

Burse școlare pentru Elevii Excelenți: Suma aprobată de Guvern pentru media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Burse școlare pentru Elevii Excelenți: Suma aprobată de Guvern pentru media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat

În urma ședinței Guvernului desfășurată joi, s-au stabilit sumele de bani pe care elevii ce au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor primi ca recunoaștere a performanței lor. Aceste stimulente financiare, aprobate oficial, sunt un semn al eforturilor remarcabile ale elevilor și a angajamentului lor față de învățătură.

Astfel, conform hotărârii adoptate, absolvenții de clasa a VIII-a care au înregistrat media 10 la Evaluarea Națională vor primi o sumă de 2.000 de lei. Pe de altă parte, elevii care au reușit să obțină aceeași notă perfectă la examenul de Bacalaureat vor beneficia de un stimulent financiar de 5.000 de lei.

Aceste sume reflectă recunoașterea Guvernului pentru excelența academică a elevilor și sunt menite să încurajeze angajamentul continuu în domeniul educației. Printre beneficiari se numără 92 de absolvenți de liceu care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, dintre care 78 au obținut această notă la examenul național și 14 la examenul de Bacalaureat în limba germană. De asemenea, 466 de absolvenți de clasa a VIII-a care au obținut media 10 la Evaluarea Națională vor beneficia de aceste stimulente financiare.

Aceste măsuri nu doar că recunosc eforturile individuale ale elevilor, dar și încurajează o competiție sănătoasă și devotamentul față de educație în rândul viitorilor lideri ai societății noastre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 iulie 2024: Trafic restricționat pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională Traficul rutier este restricționat miercuri, 24 iulie 2024, pe DN 67C – Transalpina, pentru traversarea unor sectoare de către participanții la o competiție sportivă internațională. Citește și: 23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea