Rămâi conectat

Politică Administrație

Bugetul RECORD al Municipiului Sebeș. Radu Cristian: „Aștept să primim bugetul final unde sper să putem vedea și sumele defalcate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bugetul RECORD al Municipiului Sebeș. Radu Cristian: „Aștept să primim bugetul final unde sper să putem vedea și sumele defalcate”

 În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul Partidului Social Democrat Alba astăzi, 28 ianuarie, purtătorul de cuvânt al partidului, Radu Cristian, consilier local al municipiului Sebeș, a vorbit despre excedentul bugetar de care se bucură orașul său și despre multiplele căi prin care acești bani ar putea fi investiți în beneficiul cetățenilor.

„Bugetul Sebeșului se ridică la peste 143 de milioane de lei, adică un buget de peste 28 milioane euro. Anul 2021 s-a încheiat cu un excedent bugetar de 18,5 milioane de lei, adică peste 3,5 milioane euro și m-aș bucura mult ca acești bani să fie investiți în lucruri folositoare pentru cetățenii orașului, cum ar fi drumuri, piste de biciclete, modernizarea parcului Arini, ștrandul nostru propriu, azil de bătrâni, sau investiții în educație și sănătate. Pot fi date foarte multe exemple de acest fel.

În schimb, văd că este la modă să te lauzi că nu ai reușit să investești banii în proiecte necesare locuitorilor din Sebeș, iar oamenii suferă.  Sunt nevoiți să-și rupă mașinile în drum spre serviciu în drumurile pline de gropi cu care deja s-au obișnuit, să-și rezolve problemele de sănătate în alte localități, sau să părăsească orașul pentru simpla recreere.

CITEȘTE ȘI: Orașul Mercedes din România, buget mai mare cu circa 40% în anul 2022. Dorin Nistor: „Pentru fiecare leu plătit de o persoană fizică, noi aducem zece”

 Fac un apel public primarului municipiului Sebeș pentru a convoca o ședință de lucru împreună cu Consiliul Local al orașului, pentru a stabili prioritățile cetățenilor și ridicarea standardului lor de viață. Oamenii care și-au pus încrederea în noi merită mai mult și cei 143 milioane de lei trebuie să se regăsească în investiții pentru a ridica standardul și implicit calitatea vieților acestora.

Aștept să primim bugetul final unde sper să putem vedea și sumele defalcate. O să vedem cât costă florile, cât costă aerul pe care îl respirăm, cât costă spectacolele…

Acolo vom vedea cu adevărat unde vor merge banii noștri, ai sebeșenilor. Vreau să mulțumesc prin această cale și locuitorilor municipiului Sebeș pentru contribuția lor la bugetul local,” a declarat Radu Cristian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea