// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Bugetarii se vor bucura de încă o minivacanță, de 1 mai. Premierul Dăncilă: 30 aprilie 2018 va fi declarată zi liberă

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, 12 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, că ziua de luni, 30 aprilie, va fi declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, având în vedere că marți, 1 mai, e zi nelucrătoare.

Astfel, bugetarii vor avea parte de o minivacanță de patru zile. Proiectul de hotărâre în acest sens a fost aprobat joi, în şedinţa de Guvern.

Primul ministru a arătat că prevederile actului normativ nu se vor aplica în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă, iar pentru recuperarea zilei de 30 aprilie instituţiile publice vor opta fie pentru desfăşurarea activităţii în regim normal de lucru sâmbătă, 5 mai, fie pentru prelungirea timpului de lucru până la data de 11 mai, conform unei planificări stabilite.

sursa: stirileprotv

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Bugetarii se vor bucura de încă o minivacanță, de 1 mai. Premierul Dăncilă: 30 aprilie 2018 va fi declarată zi liberă

  1. titirca inima rea 12.04.2018 la 19:29

    Fals. Tanti Veorica a spus ca ziua libera va fi in trei zero aprilie.