Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bugetarii români, afectati de ordonanța sărăciei: Angajații de la stat nu mai primesc prime de Crăciun sau al 13-lea salariu în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bugetarii români, afectati de ordonanța sărăciei: Angajații de la stat nu mai primesc prime de Crăciun sau al 13-lea salariu în acest an.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noua ordonanță a sărăciei afectează veniturile angajaților de la stat, la acest final de an. Potrivit ministrului Finanţelor, cei care nu respectă noile măsuri de austeritate vor fi sancționați.

Mai exact, în ultimele două luni din an, angajații de la stat nu vor primi decât salariu, fără acele bonificații acordate la finalul anului.

Fie că este vorba despre prime de Crăciun, al 13-lea salariu, în unele cazuri, sau cadouri pentru copiii angajaților, nimic dintre acestea nu vor mai fi valabile în luna decembrie.

Executivul spune că își dorește să facă o economie de 8 miliarde de lei, în condițiile în care este penurie de bani la bugetul de stat.

Atunci nu vor trebui nici angajații de la stat să poată primi prime sau al 13-lea salariu. Ba mai mult, avertizează ministrul de Finanțe, în cazul în care unele, fie că este vorba despre companii ale statului sau ministere sau primării, vor îndrăzni să dea astfel de prime la final de an, atunci cei care le-au dat vor fi sancționați, iar primele vor trebui să fie recuperate.

Sursa: amtena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea