Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Buget mai mult decât decent de festival! Cât costă să ajungi din România la Untold în Dubai

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Expo City Dubai va deveni casa Untold pentru prima ediție organizată în Emiratele Arabe Unite, ce va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024.

Manifestarea similară celei din Cluj-Napoca, care anul acesta a ajuns la cea de-a opta ediție, va avea loc în orașul superlativelor – Dubai, destinație devenită destul de accesibilă și în populară pentru români.

*Untold Dubai, la 5 ore de România!

Ca să ajungi la Untold în Dubai, în primul rând ai nevoie de pașaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la încheierea călătoriei (atenție: nu se poate călători cu pașaport temporar!), apoi să alegi varianta cea mai convenabilă de zbor, cazarea și biletul la festival. În februarie, poți ajunge direct în Dubai din Brașov (zboruri cu compania Dan Air, joi 15 februarie, respectiv retur joi 22 februarie pe/de pe Aeroportul Al Maktoum – situat în apropierea EXPO City Dubai) sau București (zboruri zilnice cu Wizz Air sau Fly Dubai pe Aeroportul Internațional Dubai), dar ai și varianta de zbor din România spre Abu Dhabi, situat la 140 de kilometri de Dubai cu Wizz Air din Cluj-Napoca (luni 12 februarie și joi 15 februarie, respectiv retur luni 19 februarie). Zboruri la prețuri mici spre Emiratele Arabe Unite găsim și la vecinii noștrii unguri, cu plecări zilnice de pe Aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta spre Dubai sau Abu Dhabi, oferite de companiile low cost WIZZ Air sau Fly Dubai dar și cu compania EMIRATES.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Dubai Marina, cea mai apropiată zonă populară pentru cazare 

Odată ajuns în Dubai, oferta pentru cazare este una diversificată, de la hoteluri luxoase la apartamente închiriate de proprietari prin aplicațiile de booking. Prețul mediu per noapte este de 1.000 de lei, acesta variind in funcție de zona pe care o alegi. Cartierul Dubai Marina este cel mai apropiat de Expo City Dubai, locația Untold Dubai 2024. 16 minute durează călătoria cu metroul de la Dubai Marina la stația Expo Dubai, linia roșie fiind extinsă cu 15 kilometri special pentru marea expoziție ce a avut loc în toamna lui 2021 și începutul lui 2022.

*Cadoul perfect de Valentine’s Day,!

Un bilet la Untold Dubai, la pachet cu o excursie în luxosul Dubai este cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților. Primele abonamente au fost puse în vânzare începând cu 3 octombrie. Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de prețul special de 675 lei pentru accesul general timp de 4 zile, față de prețul final de 1900 lei de lei, în timp ce persoanele care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 1536 lei. Dacă ajungi prima dată în Dubai, neaparat trebuie să vizitezi Burk Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, Muzeul Viitorului, Fântânile de la Dubai Mall, The Palm View sau o excursie în deșert.

Trăgând linie, bugetul estimat este undeva la 5000 de lei, dar merită, pentru că se poate face o mega vacanță în mijlocul iernii. Preturile propuse de agentiile de turism încep de la 5500 de lei de persoană, oferta acestora fiind variata în functie de preferințele fiecăruia.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea